Nyerj álomkonyhát!

Készíts téli finomságokat, és vidd haza a napi 30 db Nagy Ramakönyv egyikét, vagy a fődíjat, az 1 millió Ft értékű álomkonyhát!

Feltöltöm a kódot

Gyakran ismételt kérdések

Bármely magyarországi üzletben forgalmazott bármilyen ízesítésű és kiszerelésű sütőmargarin, bármilyen ízesítésű és kiszerelésű kenőmargarin, illetve bármilyen ízesítésű és kiszerelésű RAMA Vajjal termék.

Sütőtermékek

 • RAMA Classic sütőmargarin 250 g
 • RAMA Classic sütőmargarin 500 g
 • RAMA Laktózmentes sütőmargarin 250 g
 • RAMA Vajas Íz sütőmargarin 250 g
 • RAMA Vendégváró Négyes 1 kg
 • RAMA Plusz Vaj 250 g papír cs.
 • RAMA Plusz Vaj Tengeri sóval 250 g papír cs.

Kenőtermékek

 • RAMA Classic kenőmargarin tégelyes 250 g
 • RAMA Classic tégelyes 500 g
 • RAMA Enyhén Sós tégelyes 500 g
 • RAMA with yoghurt tégelyes 500 g
 • RAMA Multivita tégelyes 500 g
 • RAMA Vajas íz tégelyes 400 g
 • RAMA Vajjal 225 g
 • RAMA Vajjal, Tengeri sóval 225 g
 • RAMA Plusz Vaj 250 g papír cs.
 • RAMA Plusz Vaj Tengeri sóval 250 g papír cs.

A promóció 2020. november 2-től 2020. december 20-ig tart. A nyereményjáték teljes időtartama alatt minden nap játszhatsz.

Vásárolj 1 kg bármilyen kiszerelésű Rama sütőmargarint és 1 db dobozos kenőmargarint, őrizd meg a blokkot és töltsd fel a rajta található AP kódot a nyereményjáték időtartama alatt a www.ramajatek.hu oldalon. A kód feltöltésével egy időben több adatot is meg kell adnod magadról, hogy nyeremény esetén értesíthessünk. Amennyiben nyertél, válaszlevélben küldd el a blokkod fotóját.

Igen, a megvásárolt bármely 1 kg Rama sütőmargarin és az 1 db Rama dobozos kenőmargarin ugyanazon a blokkon kell, hogy szerepeljenek. Egyszerre csak egy AP kód feltöltésére van lehetőséged.

A promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, aki a részvétel feltételeit teljesíti. További részleteket a Játékszabályzat oldalon találsz.

A kódot a www.ramajatek.hu weboldalon kell feltöltened a “Kódfeltöltés” résznél.

A napi nyeremények esetében a játék során napi 30 db előre sorsolt nyerő időpontot határoz meg a szervező. Amennyiben a kódfeltöltésed az előre sorsolt időpontban, vagy az azt követő legkorábbi időpontban történt, megnyerheted a Nagy Ramakönyv 1 példányát.

A főnyeremény sorsolása 2020. december 21. napján 16:00 órakor történik a lebonyolító telephelyén, sorsolási bizottság részvételével.

Napi nyeremény:
A promóció ideje alatt napi 30 db Nagy Ramakönyvet sorsolunk ki, ez a promóció alatt összesen 1470 db nyereményt jelent.

Főnyeremény:
1 db 1 millió Forint értékű konyhai felszerelésekre beváltható utalvány

A kódfeltöltés után felugró ablakban értesítést kapsz arról, hogy a feltöltött kóddal nyertél-e, valamint automatikusan levelet küldünk a regisztrációkor megadott e-mail címedre is.

Előfordulhat, hogy levelünk a levélszemét mappában landolt. Ellenőrizd ott is. Ha nem találod, akkor írj nekünk az info@ramajatek.hu címre.

A játék végétől számított 90 napig mindenképpen őrizd meg a vásárlást igazoló tételes blokkot/számlát amivel játszottál, mert nyereményedre való jogosultságodat ezzel kell igazolnod.

Ha esetleg nem nyertél, akkor is őrizd meg a blokkot/számlát, mert tartaléknyertesként is kizárólag a blokk ellenében veheted át a nyereményed.

Ha nyertél, egy e-mail üzenetet fogsz kapni, amelyben egy linken keresztül ellenőrizheted a regisztrációkor megadott adatokat. Ezután nyertességedet igazolnod kell a vásárlást igazoló, tételes blokk vagy számla bemutatásával. A nyertesértesítő e-mailre válaszolva tudod elküldeni csatolmányként a blokkról/tételes számláról készített jó minőségű fotót, vagy postai úton is elküldheted a “Rama” Pf. 215., Baja 6501 címre. Amennyiben a beküldött fotó nem megfelelően azonosítható, úgy kérhetjük tőled a kép ismételt elkészítését, és elküldését.

A sorsolást követően a megadott e-mail címeden értesítünk levélben, illetve a www.ramajatek.hu oldalon feltüntetjük a nevedet.

Az egyes nyeremények átadási időintervalluma változó, erről a Játékszabályzatban tájékozódhatsz, illetve kollégáink a kapcsolatfelvétel során is igyekeznek kellő információt biztosítani a kiküldésről.

Egy játékos egy beküldött AP kóddal a játék teljes időtartama alatt kizárólag naponta 1 (egy) darab napi nyereményre, valamint az 1 (egy) darab fődíjra jogosult. Egy játékos a játék teljes időtartama alatt korlátlan számú napi nyereményre jogosult, de minden nyeremény esetében külön, érvényes beküldött kóddal és blokkal kell rendelkeznie.